Woensdagavond 2 september 2020 gaan we weer ‘Zoom-en’ in het Statenkwartier. Iedere wijkbewoner is welkom. Een ‘Zoom’ is een digitale bijeenkomst via een website. Deze vorm is een noodoplossing omdat we niet ‘live’ bij elkaar kunnen komen met grotere groepen.

Hoe ‘zoom’ ik mee?

Als je mee wilt zoomen met het hoofdprogramma, klik op 2 september rond 19.45 op de volgende link:

Thema

‘Introductie van de meningspeiling die in september huis-aan-huis verspreid gaat worden’. Deze zomer is al een steekproef gehouden onder ongeveer 200 huishoudens. In september kunnen alle huishoudens hun mening geven.

Een vertegenwoordiger van de gemeente zal kort de huidige stand van zaken bij de gemeente aangeven. Bovendien is Benno Schepers van Ingenieursbureau CE Delft aanwezig om vragen te beantwoorden over de energietransitie in het Statenkwartier.

Programma

19.45 uur inloggen

20.00 uur Start bijeenkomst.

Gemeente Den Haag: stand van zaken en hoe de meningspeiling aansluit bij het maken van het Wijkenergieplan
Statenwarmte: introductie van de meningspeiling
Een vooraf opgenomen interview met Jasper Schilling van CE Delft onder andere over het rapport van DWA over het Statenkwartier
Gelegenheid tot vragen stellen aan Benno Schepers van CE Delft
Weet u nog niet waar Statenwarmte over gaat? Log in om 19.30 uur. Tom Egyedi van Statenwarmte zal kort ingaan op wat we de afgelopen jaren hebben gedaan en wat de resultaten tot nu toe zijn. Dit is voor wie nog geen bijeenkomsten heeft meegemaakt en/of nog weinig van het project weet.

Verdiepen in de inhoud? 

 1. Als je op 2 september op de link bovenaan klikt, moet je even toestemming geven dat Zoom je camera gebruikt. En ook moet je soms je geluid even instellen. ‘Join with video’ en ‘Join with Computer audio’.
 2. Als je gevraagd wordt om je naam in te vullen, graag doen, zodat we later in het programma je naam kunnen noemen als je een vraag wilt stellen. Mag natuurlijk ook een nickname zijn.
 3. Je komt terecht in een ‘wachtkamer’. Je wordt vervolgens zo snel mogelijk binnengelaten. Dan zie je een scherm met allemaal andere deelnemers aan de sessie. Desgewenst kun je via pijltjes aan de zijkant van het scherm er doorheen scrollen om te zien wie er allemaal deelneemt.
 4. Onderin het scherm van Zoom zie je een werkbalk waarin een aantal icoontjes staan. Daar kun je o.a.
  1.  je microfoon uit- en aanzetten (mute, unmute), 
  2. je videocamera aan- en uitzetten via ‘Participants’ kun je zien wie er allemaal deelnemen,
  3. daar kun je ook evt. je naam wijzigen door op je naam te klikken naar rechts te gaan, op de drie puntjes te klikken en ‘rename’ aan te klikken.
  4. ‘Share screen’: deze optie staat uit vandaag.
  5. Chat-functie: dit is heel handig! Hier kun je vragen stellen of opmerkingen plaatsen.
  6. Record: deze functie staat uit vandaag.
  7. Emoticons: daarmee kun je je gevoelens uiten :-).
  8. Rechts onderin: verlaat de zoom
  9. Rechts bovenin: daar kun je je scherm vergroten of verkleinen en ook instellen bij ‘speaker view’/‘gallery view’ hoeveel mensen je op je scherm wilt zien.


  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *