Op 4 maart 2020 is er tijdens de wijkbijeenkomst een presentatie geweest waarin het onderzoeksrapport naar een aardgasvrij Statenkwartier, uitgevoerd door DWA, is overhandigd aan de wethouder mevr. L. van Tongeren. Onderstaand het rapport en de bijlage naar de uitgangspunten.

De volledige presentatie van deze avond met de sheets van DWA inclusief de uitkomsten van de MentiMeter, staan op de volgende links:


Verslag wijkbijeenkomst 4 maart 2020 – Statenwarmte · 05/27/2020 at 19:27

[…] Op 4 maart 2020 is er een wijkbijeenkomst geweest waarin o.a. het onderzoeksrapport van DWA is overhandigd aan de wethouder mevr. L van Tongeren en er in het tweede deel van de avond o.a. inhoudelijk is stilgestaan bij de resultaten van dit rapport. Het rapport staat ook op deze website van Statenwarmte. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *