Zondagmiddag 17 november 2019, inloop om 13.30, start 14.00 uur, Couveehuis, hoek Prins Mauritslaan – Frankenslag.

De bekende marketingpsycholoog Niels Götz vertelde o.a. hoe besluitvorming in de hersenen werkt. En hoe de voorkeuren van vrouwen en mannen verschillen. Zijn presentatie vindt u binnenkort hier. Een van de conclusies voor BES: het activeren van bewoners kan veel slimmer!

Daarna liet Frank van Ewijk zien hoe zijn vrouw en hij hun woning van het aardgas af hebben gehaald. Een indrukwekkend project waarbij ze volgend jaar ‘nul op de meter’ hopen te zijn. Zie binnenkort hier.

Als laatste vertelde Tom Egyedi over de laatste stand van zaken rond Statenwarmte. Doe vooral mee aan het experiment om de keteltemperatuur te verlagen zodat we kunnen testen welke temperatuur onze woningen nodig hebben. Zie ook binnenkort hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *